27 Nisan 2024, Cumartesi

"80'li yıllara geri mi dönüyoruz?"

19 Ağustos 2014, Salı 17:23

     


Çine'de çeşitli bölgelerde ani ve sık sık meydana gelen elektrik kesintileri, ilçenin giderilemeyen en önemli sorunlarının başında geliyor. Sık sık yaşanan elektrik kesintileri, vatandaşlara, "80'li yıllara geri mi dönüyoruz?" dedirtiyor.

 

Hayatın hemen hemen her alanına giren elektrikli aletler, zamansız ve ani elektrik kesintileri yüzünden arızalanırken, insan yaşamını ise, adeta felç ediyor. Bugünlerde yaşanan elektrik kesintilerinin çokluğu 80'li yıllarda elektriğin yetersiz olmasından dolayı sık sık elektrik tasarrufu için ilçede elektrik kesintilerine maruz kalmış vatandaşlara, "Bazen sabah saatlerinden öğle saatlerine kadar elektrik kesintilerinin yaşandığı 80'li yıllara geri mi dönüyoruz?" dedirtiyor.

 

İlçenin çeşitli yerlerinde aniden sık sık kesilen elektrik kesintileri bazen uzun süreli de olabiliyor. Vatandaşları canından bezdiren elektrik kesintilerinin yetkililer tarafından bir türlü önüne geçilememesi tepki toplarken, vatandaşlar ise, mağdur oldukları ile kalıyor. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler