26 Nisan 2024, Cuma

Ege Yem Çine'deki satışlarına başladı

19 Mart 2019, Salı 15:48

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi, et ve süt üreticisini desteklemek için Ege Yem çatısı altında Çine'de yem satışlarına başladı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Et ve süt üreticisinin en büyük girdi kalemi olan yemde "kaliteli, güvenli, ekonomik" sloganıyla yola çıkan Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ege Yem'le yem satışlarına başladı. Çine'de satışlara başlayan Ege Yem'de 50 kiloluk süt yem çuvalı 75 lira, 50 kiloluk besi yemi 67 lira ve 40 kiloluk arpa ezmesi çuvalıysa 58 liradan üreticiye sunuldu.

 

"SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRMEYE BAŞLADIK"

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "2019 projelerimizi hazırlamak için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Hanım'la görüştük. Özlem Başkanımız 'Köylü çok zor durumda. Projelerini üreticilerimizin yararına göre yap.' dedi. Ben de Ege Et var ama girdiler, akaryakıt, gübre giderleri çok fazla. Çine Yem'i faaliyete geçirelim dedim. Üreticimize kaliteli ve daha ekonomik yem sunmak için ilk olarak yem satışlarımıza Ege Yem'de başladık. Ancak ben üreticimize bir söz daha vermiştim ve yemleri 'Sizin ayağınıza kadar getireceğiz.' demiştim. Bu sözümüzü yerine getirmeye başladık. Ege Yem kamyonu üreticilerimizin ayağına kadar hizmet veriyor. Her mahallemizde üreticimizin yem tedarikini sağlayacağız." dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler