26 Nisan 2024, Cuma

Heyecanlarını Başkan Dinçer ile paylaştılar

19 Ocak 2017, Perşembe 14:02

     


Çine’de ilçeyi tanıtmak amacıyla dizi çekmeye hazırlanan gençler heyecanlarını Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile paylaştı.

 

Çine’de dizi çekimi yapmak için kolları sıvayan bir grup genç Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret ederek, çekmek istedikleri dizi hakkında bilgilendirdi. Dizinin fikir babalarından olan Cihan Akkurt, dizinin içerisinde aşk, macera ve aksiyon konularının işleneceğini ifade ederken, ayrıca polisiye bir dizi de olacağını aktardı. Dizinin Çine’nin reklamı içinde çok etkili olabileceğinin altını çizen gençler, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’den kendilerine maddi manevi yardımcı olmalarını istedi.

 

Gençlerin dizi atağının kendisini sevindirdiğini söyleyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Dizi çekimi çok zor bir icraattır. Siz bu işe başlamışsınız, bizlerde Çineliler olarak bu düşüncenizi bir an önce hayata geçirmenizi bekliyoruz. Yardım konusunda elimizden geldiğince maddi manevi size yardımcı olacağız. Biz sanata ve sanatçıya önem veriyoruz. Siz gençlerimizin de bu gibi güzel bir sosyal aktivite içerisine girmeniz bizleri ayrıca mutlu etti. Çine halkı size ve dizinize gereken desteği ve takdiri verecektir, sizler tebrik ediyorum” dedi.  (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler