27 Nisan 2024, Cumartesi

Başkan Dinçer, muhtarlarla yemekte buluştu

18 Ekim 2018, Perşembe 19:26

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, muhtarlar günü dolayısı ile mahalle muhtarları ile yemekte buluşurken, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı.

 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile ilçedeki tüm mahalle muhtarlarına Köfteci Tamer'in Yeri'nde öğle yemeği verdi. Muhtarlar ile yemekte buluşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Siz muhtarlarımız demokrasimizin çekirdeği halk ile en yakın temas sağlayan önemli kişilersiniz. Amacımız halkımıza hizmet etmekti, yıllar çok çabuk gelip geçiyor bir dönemin daha sonuna geliyoruz. İki dönemde de bizlere destek oldunuz. Bizlere halkımıza hizmet etme fırsatı yarattığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız 19 Ekim'i muhtarlar günü olarak ilan etti. Tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyor sevgi ve saygılarımı iletiyorum" diye konuştu.

 

Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir Akalın ise Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'e tüm muhtarlar adına teşekkürlerini iletirken, "Muhtarlar olarak bizleri çok onurlandırdınız. Sağ olun var olun" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler