26 Nisan 2024, Cuma

Tarihi köprü tek yön olacak

18 Eylül 2014, Perşembe 17:32

     


Çine'de Kurtuluş Savaşı döneminde İtalyanlar tarafından yapılan çift yönlü trafiğe açık olan ve ilçeye giriş ve çıkış yapmak isteyen araçlar tarafından sıkça kullanılan İtalyan Köprüsü'nün bir şeridi iptal edilerek tek yönlü olarak trafiğe açılacak.

(GALERİ İÇİN FOTONUN ÜZERİNİ TIKLAYIN)

Çine'de ilk defa düzenlenen Stratejik Plan toplantısına katılan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalat Kooperatifi Başkanı Celal Özden ve Çine Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Bircan Öter'in İtalyan Köprüsü'nün dar olduğunu ve araç geçişlerinde sorun yaşandığını belirterek, soruna bir çözüm üretilmesini istemesi üzerine Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, İtalyan Köprüsü'nü tek yön haline getirmek ve ilçeye giriş ve çıkışın nerelerden sağlanacağı konusunda çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

 

Köprünün dar olması nedeniyle sürücüler, geçişlerde sorun yaşarken, köprüde yaya kaldırımı olmasına rağmen yayalar, yaya kaldırımının da dar olması nedeniyle çoğu zaman trafiğin akışına ters yönde yürüme kuralını uyguluyor. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler