26 Nisan 2024, Cuma

Gönülleri fethetmeye devam ediyorlar

18 Nisan 2022, Pazartesi 13:00

     


Aydın Efeler Lions Derneği Başkanı Fatma Sever ve üyeleri, Aydın Altı Nokta Körler Derneği’nden gelen buzdolabı talebini de yerine getirdi.

Aydın Altı Nokta Körler Derneğini 'Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasında' gerçekleştirdikleri ziyarette 20 adet Beyaz Baston hediye eden Aydın Efeler Lions Derneği yöneticileri, kendilerinden talep edilen buzdolabı isteğini de yerine getirdi.

Aydın Efeler Lions Derneği Başkanı Fatma Sever ile beraberindeki lionlar, Ocak ayında ziyaret ettikleri Altı Nokta Körler Derneği ziyaretinde, Dernek Başkanı Bayram Özen, kurslara gelen görme engelli vatandaşların ilaçlarını muhafaza edebilmesi için buzdolabı talebinde bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde Aydın Sakatlar derneği üyesi 2 engellinin hayatını kolaylaştırmak için tekerlekli sandalye alan Efeler Lions Derneği, şimdi de Altı Nokta Körler Derneği’nin buzdolabı talebini yerine getirdi. Dernek binasında Başkan Bayram Özen ve dernek üyelerini ziyaret eden Başkan Fatma Sever ile beraberindekiler, görme engellilerin ihtiyacı olan buzdolabını takdim etti.

Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Bayram Özen, “Dernek üyelerimizin büyük bir bölümü diyabet nedeniyle gözlerini kaybetmiş kişilerden oluşuyor. Dernek binamızda çeşitli etkinliklerimiz ve kurslarımıza gelen üyeler, düzenli olarak kullanmaları gereken ilaçlarını muhafaza etmeleri gerekiyor. Bu nedenle buzdolabına ihtiyacımız vardı ve bu talebimizi Lions Derneği Başkanı Fatma Sever ile yönetimine iletmiştik. Onlar da bu talebimizi yerine getirdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 







 
Son Eklenen Haberler