26 Nisan 2024, Cuma

Başkan Çerçioğlu'nun babası için son görevi

18 Nisan 2015, Cumartesi 16:23

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun babası Halil Kahyaoğulları (85), son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun tedavi gördüğü Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde dün vefat eden babası Halil Kahyaoğulları için Efeler merkez Bey Cami’de öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törene, Aydın Valisi Erol Ayyıldız, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan başta olmak üzere çok sayıda İlçe Belediye Başkanı, Aydın Büyükşehir ve Efeler Belediye Meclis Üyeleri, CHP ile AK Parti Aydın milletvekili adayları, AYSO Başkanı Mehmet Yunus Şahin, AYTO Başkanı Hakan Ülken, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Aydın’ın iş, siyaset, spor temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Halil Kahyaoğulları'nın cenazesi Kemer Mezarlığı’nda toprağa verildi. Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 2011 yılında vefat eden oğlu Erdal Kahyaoğulları’nın yanında ve dualar eşliğinde toprağa verilen babasının mezarına su dökerek son görevini yaptı. Defin işleminden sonra Başkan Çerçioğlu, eşi Ercan Çerçioğlu ile taziyeleri kabul etti. (ERDAL AYDIN/DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler