29 Nisan 2024, Pazartesi

Başkan Uzun’dan tarihi fark

16 Ocak 2023, Pazartesi 16:11

     


Akçaova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Nail Uzun 387 oy alırken, rakibi Şenol Dönmez ise 7 oy alabildi.

Çine Akçaova Mahallesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin seçimli Olağan Genel Kurulu Akçaova Düğün Salonu’nda yapıldı. Genel Kurula, Aydın ve Muğla İlleri Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Necip Saraç, çevre il ve ilçelerin Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanları ile mahalle muhtarları ve Akçaova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ortakları katıldı

Divan Başkanlığını Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şencan’ın yaptığı genel kurulda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. İki Başkan Adayı bulunan kongredeki seçimlerin kapalı mı, açık mı yapılsın? Oylamasında, kooperatif ortakları açık yapılması şeklinde karar verdi. Yapılan açık oylamada mevcut Başkan Nail Uzun 303 oy alırken, rakibi Şenol Dönmez ise 7 oy alabildi.

“BUNDAN SONRA DA 7/24 EMRİNİZDEYİM”

Yeniden güven tazeleyen Akçaova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Uzun yaptığı konuşmada, “Kooperatif ortaklarımız için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da 7/24 emrinizdeyim. Kongremiz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM VE DENETİM KURULU

Nail Uzun Başkanlığı’ndaki Akçaova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Ertan Baysal, Mehmet Saçmacı, Muammer Acar ve Yasemin Çerçi, Yedek Üyeler; Salih Kırkağaç, Cengiz Yalın, Bilal Atıgan, Mehmet Özkan ve Zafer Gökalp. Denetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Demir, Hüseyin Pazar, Yedek Üyeler; Hayriye Keleş ve İbrahim Akıncı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler