26 Nisan 2024, Cuma

Hafize ninenin yüzü BŞB ile güldü

15 Ağustos 2016, Pazartesi 12:21

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi, Çine'nin Kabataş Mahallesi Kazaklar mevkisindeki eski bir evde zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren 84 yaşındaki Hafize Karadana'ya hayat oldu. Hafize nineye sahip çıkan BŞB, yaşlı teyzenin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı içerisinde Kabataş Mahallesi Kazaklar mevkisindeki iftar yemeğine getirdiği Hafize Karadana'ya yardım elini uzattı. İftar sofrasına gelmek isteyen ancak yürüyecek hali olmayan Hafize nineye yardım eden Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, önce muhtar ve komşularından Hafize nine hakkında bilgi topladı. Sonra da sağlık sorunları ile boğuşan ve eşi ile 3 çocuğu vefat eden Hafize nineye yardım eli uzatıldı.

Büyükşehir Belediyesi, AYBA ile sıcak yemek temin edip kişisel temizliği ile ev temizliğini yaparken kıyafet, yatak, koltuk, halı ve benzeri ihtiyaçlarını da karşıladı. Ayrıca Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı İsmail Çevik, Hafize nineyi ziyaretinde muayeneden geçirdi. BŞB tarafından Hafize nine için Çine Devlet Hastanesi Göz Polikliniği'nden randevu alınarak hastaneye nakli gerçekleştirildi. Hastanede göz muayenesi yapılan Hafize ninenin serum ve benzeri hizmetleri de yine BŞB tarafından temin edildi. Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkililerince de yaşlı kadının yaşadığı evin sıva, boya, badana, tuvalet ve lavabo tamiratları gerçekleştirildi.

 

HAFİZE NİNENİN MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Hafize nineye yapmış olduğu hizmetler mahalle halkı tarafından takdir toplarken, mutluluğu gözlerinden okunan Hafize nine, bugüne kadar görmediği ilgi ve alaka karşısındaki memnuniyetini BŞB yetkililerine "Allah sizlerden razı olsun, yavrularım" diyerek ifade etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler