26 Nisan 2024, Cuma

Muhtarın oğlu son yolculuğuna uğurlandı

15 Haziran 2016, Çarşamba 15:55

     


Av tüfeği ile kendini vurarak canına kıyan Çine Umurköy Mahallesi Muhtarı Şerafettin Kaygusuz'un 22 yaşındaki oğlu Mustafa Kaygusuz, gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, Umurköy Mahallesi’nde dün saat: 22.00 sıralarında meydana geldi. Umurköy Mahalle Muhtarı Şerafettin Kaygusuz'un, ailesi ile birlikte yaşayan oğlu Mustafa Kaygusuz (22), kendilerine ait hayvan damında av tüfeği ile intihar etti. Silah sesini duyan çevre sakinleri, olay yerine geldiklerinde Mustafa Kaygusuz'un yerdeki cansız bedeni ile karşılaştı. Kaygusuz’un yakınlarının haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Genç yaşta canına kıyan Mustafa Kaygusuz'un yakınları, olay üzerine sinir krizi geçirdi. Jandarma soruşturma başlatırken, Cumhuriyet Savcılığı'nın olay yerindeki incelemesinin ardından Mustafa Kaygusuz’un cesedi otopsi için Çine Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Çine Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsi sonrası Mustafa Kaygusuz’un naaşı bugün öğleden sonra Umurköy Mezarlığı'nda gözyaşları eşliğine toprağa verildi. Kaygusuz’un naaşı, önce baba ocağına getirildi. Cenaze evin önüne geldikten sonra annesi Adalet Kaygusuz, ninesi Ayşe Kayguzsuz, babası Şerafettin Kaygusuz ve kardeşi Ayşen Çoban, tabuta sarılarak ağıtlar yaktı. Burada helallik alındıktan sonra mahalle meydanında kılınan cenaze namazının ardından gencin naaşı Umurköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Garnizon Komutanı Kurmay Pilot Yüzbaşı Osman Olgun, Çine İlçe Müftüsü Feyyaz İdin, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş başkanları, daire amirleri, muhtarlar ve çok sayıda seveni katıldı. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler