26 Nisan 2024, Cuma

Çukurlar küçük tehlike çok büyük

14 Kasım 2019, Perşembe 10:53

     


Çine Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki ana köprüde meydana gelen çukurlar sürücülere zor anlar yaşatırken minibüs şoförü Aydın Bilgiç, özellikle motosiklet kazalarına davetiye çıkartan çukurların bir an önce kapatılması için yetkilileri göreve davet etti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZİERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Aydın-Muğla Karayolu üzerindeki Çine Garaj kavşağına çok yakın bir mesafede Kalabak Çayı üzerinde bulunan ana köprü üzerinde çukurlar meydana geldi. Minibüs şoförü Aydın Bilgiç, çukurların sürücülere özellikle motosiklet sürücülerine karşı tehlike oluşturduğunu ifade etti. Bilgiç, "Köprü üzerinde büyüklü küçüklü bir çok çukur oluşmuş durumda. Bu çukurlar günde binlerce aracın kullandığı bu yolda kazalara davetiye çıkartıyor. İlçemizde motosiklet kullanan sayısı çok fazla. Çift teker ulaşım aracı motosikletler için çukurlar çok tehlikeli ve her an kazaya sebep olabilir. Dünyada ölümlü kazaların bir çoğu motosiklet kazalarında meydana gelmektedir ve burada gerçekleşecek kazalar da ölüm ile sonuçlanabilir" diye konuştu.

 

BİR AN ÖNCE ONARILMALILAR

Köprüdeki çukurların bir kazaya mahal vermemesi ve can ve mal kaybı olmaması için acilen onarılması gerektiğini ifade eden Bilgiç, bu sorunun çözümü için Karayolları yetkililerini bir an önce göreve davet etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler