27 Nisan 2024, Cumartesi

Müdür Savaş’tan cezaevi mahkumlarına müzik ziyafeti

14 Nisan 2022, Perşembe 10:26

     


Çine Halk Kütüphanesi öncülüğünde Çine A3 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na düzenlenen ziyarette, Naciye Ünal Özel Eğitim Okul Müdürü Ali Savaş müzik ziyafetinde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adalet Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü ile Çine A3 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki hükümlülere müzik dinletisi etkinliği gerçekleştirildi. Çine Cumhuriyet Savcısı Mehmet Kaan Güllü, Çine Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır’ın da katıldığı etkinlikte, Naciye Ünal Özel Eğitim Okul Müdürü Ali Savaş hükümlüler için birbirinden güzel türküler söyledi.

Çine Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır, “Bakanlığımız ile Adalet Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü gereğince, Çine A3 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlülere müzik dinletisi etkinliğini gerçekleştirdik. Bizimle işbirliği içinde olan Cumhuriyet Savcımız Mehmet Kaan Güllü'ye, bağlaması ve sesiyle etkinliği gerçekleştiren Naciye Ünal Özel Eğitim Okulu Müdürü Ali Savaş'a ve Ceza İnfaz Kurumu personeline çok teşekkür ediyoruz” dedi. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler