27 Nisan 2024, Cumartesi

Tekeler yolunun yapımına başlandı

14 Şubat 2019, Perşembe 13:33

     


Yol şube ekipleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'ndan gönderilen iş makineleriyle Karpuzlu Tekeler Mahallesi yolunun genişletme çalışmalarına başladı.

 

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın talebiyle ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla, daha önce fizibilite çalışmaları yapılan Karpuzlu Tekeler Mahallesi yolunda Tuğrul Ozan, CHP Karpuzlu İlçe Başkanı Turgay Yağmur birlikte incelemelerde bulundu.

 

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Ozan, vatandaşların Tekeler Mahallesi bağlantı yoluyla ilgili taleplerine kulak verdiklerini belirterek ilçenin Tekeler, Şenköy, Yağcılar Mahallelerine bağlanan yolun yapımıyla vatandaşların her yönüyle rahatlığa kavuşacağını söyledi.

 

Mahallelere ulaşımdaki sıkıntıları en aza indirmek ve rahatlatmak için çalışmaların yürütüldüğü yolda kazı, dolgu, şarampol açma ve yol standartlarının iyileştirilmesi çalışmalarının başladığını söyleyen Ozan, “İlçemizde zor olanı başardık, hayal olan projelere imza attık, atmaya da devam edeceğiz.” dedi.

 

Başlatılan yol çalışmalarının Karpuzlu'ya hayırlı olmasını dileyen Ozan, Özlem Çerçioğlu’na verdiği hizmetler için teşekkürlerini sundu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler