26 Nisan 2024, Cuma

CHP’liler, Çine Emniyeti'ne baş sağlığı diledi

13 Aralık 2016, Salı 18:20

     


İstanbul’da Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena'da görevli çevik kuvvet ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit düşen polis ve vatandaşların acısını yüreklerinde hisseden CHP Çine İlçe Örgütü, Çine İlçe Emniyet Müdürü Ali Ridvan Onat’ı ziyaret ederek başsağlığı diledi.

 

CHP Çine İlçe Örgütü Başkanı Tayfun Şahin, Türk milletinin terör hakkında sabrının tükendiğini ve bu terörün bir an önce bitirilmesi gerektiğini belirtti. Başkan Şahin, “Geçmişte insanlarımız kendi coğrafyalarında olmayan terör saldırılarına üzülseler de tepkilerini göstermiyorlardı. Şimdi nerede olursa olsun insanlar bu acıyı yüreklerinde hissediyor” dedi.

 

CHP’lileri makamında ağırlayan Çine İlçe Emniyet Müdürü Ali Ridvan Onat, müdürlüğü çok sayıda ziyaret gerçekleştirildiğini ve Çinelilerin baş sağlığı dilediğini belirtirken Çinelileri bu anlamda çok takdir ettiğini söyledi. “Acılar paylaşıldıkça hafifler, mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır” diyen Müdür Onat, ayrıca Çine’nin genelde huzurlu bir ilçe olduğunu, ilçenin huzurunu bozan ve gençlerin hayatını karartan her türlü kötü faaliyetlerin üzerinde önemle durduklarını ve bu konuda taviz vermeden çalışmalarını sürdüreceklerini bildirdi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler