26 Nisan 2024, Cuma

3 yaşında ama davul çalıyor

12 Kasım 2016, Cumartesi 10:12

     


Çineli 3 yaşındaki Süleyman Atkan davul tutkunu oldu. Küçük davulcu, mahareti ile görenleri hayrete düşürürken performansı ile de takdir topladı.

 

Çine Evciler Mahallesi’nde yaşayan Hüseyin Atkan ve eşi Aylin Atkan’ın 3 yaşındaki oğlu Süleyman Atkan, davul performansı ile herkesi büyüledi. Müzisyen amcası Mehmet Atkan’ın düğününde boyundan büyük davulu önüne koyup çalan, müziğin ritmine ayak uyduran minik davulcu, herkesi şaşırttı. Henüz 3 yaşında olmasına rağmen davul performansı ile göz dolduran minik Süleyman, büyüyünce davulcu olmak istediğini söyledi.

 

BABASI KOMUTAN OLMASINI İSTİYOR

Oğlu Süleyman’ın davul ile 8 aylık iken tanıştığını ve evde sürekli olarak davul çalmaya başladığını söyleyen baba Hüseyin Atkan, “Meşhur Dibekdereli Davul Zurna Grubu, oğlum Süleyman’a davul hediye etti. Bu olayın ardından Süleyman'da davul aşkı oluştu. Davulunu çok seviyor evde sürekli davul çalarak, ‘Büyüyünce ben davulcu’ olacağım diyor. Küçük olduğu için onun hayalini şimdilik bozmak istemiyorum ama biraz daha büyüdüğünde onun okumasını ve bir komutan olmasını istediğimi söyleyeceğim. Elbette büyüyünce ne olmak istediğine oğlum kendisi karar verecek” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler