26 Nisan 2024, Cuma

Aydınlı uçan adamlar başkanlara teşekkür etti

12 Temmuz 2017, Çarşamba 16:22

     


Aydın Havacılık Spor Kulübü (AYhavk ) üyeleri, Çine’de kendilerine uçuş keyfi için destek veren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Çine Alabanda Dernek Başkanı Arif Ali Uyguç’a teşekkür plaketi hediye etti.

 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, AYhavk Aydın Havacılık Kulübü üyelerini makamında ağırladı. Üyeler, Madran Dağı’nın Çine Mutaflar ve Tatarmemişler Mahalleleri arasındaki eteklerinin uçuşlara elverişli olduğunu bu sayede bölgede çok güzel uçuşlar yapabildiklerini söyledi. Kulüp üyeleri, uçuş yaptıkları bölgede kendilerine uçuş imkanı için rahat bir alan açan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile birlikte Çine Alabanda Bahar Şenliğinde kendilerini ağırlayan ve ilçe halkı ile kaynaşmalarını sağlayan Çine Alabanda Dernek Başkanı Arif Ali Uyguç’a teşekkür plaketi takdim etti.

 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, tüm spor faaliyetlerine olduğu gibi ellerinden geldiğince paraşüt sporuna da destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Üyeler, ilçenin tanınmasında paraşüt uçuş sporunun etkin rol oynayacağını belirterek, yurt dışından dahi ilçeye uçuş yapmak için gelen sporcular olduğunu ifade etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler