• 11 Kasım 2023, Cumartesi 16:13

“Amacımız gelecek nesillerimize yeşil bir dünya bırakmak”

Aydın’ın Çine İlçesi’nde “Türkiye Yüzyılına Nefes” projesi kapsamında 54 fidan toprakla buluştu. AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Ülke genelinde 11.11.2023 tarihinde gerçekleşen “Türkiye Yüzyılına Nefes kampanyanın destekçisi olmanın gururunu yaşıyoruz. Amacımız gelecek nesillerimize yeşil bir dünya bırakmak” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın “Türkiye Yüzyılına Nefes” projesi kapsamında ülke genelinde 2023 ayrı noktada fidan dikimi gerçekleşti. Çine Yüksel Yalova Stadı’nda düzenlenen ve 54 fidanın toprakla buluştuğu törene, Çine Kaymakamı Murat Büyükköse, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ile Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, İlçe Milli Eğitim Sadık Yavuzkan, Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, Çine Orman İşletme Müdürlüğü şefleri ile personeli ve vatandaşlar katıldı.

Çine Kaymakamı Murat Büyükköse ve ilçe protokolü, törene katılan çocuklarla birlikte fidanları dikti ve fidanların ilk can suyunu verdi. Ülke genelinde 2023 ayrı noktada “Türkiye Yüzyılına Nefes” projesi kapsamında fidan dikim töreni gerçekleştiğini belirten AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Tören kapsamında bugün ilçemizde 54 fidan dikimi gerçekleştirdik. Türkiye Yüzyılına Nefes kampanyanın destekçisi olmanın gururunu yaşıyoruz. Amacımız gelecek nesillerimize yeşil bir dünya bırakmak” ifadelerini kullandı. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.