26 Nisan 2024, Cuma

Çine'de duba krizi

11 Nisan 2019, Perşembe 19:27

     


Çine'de bir iş yeri önünde belediye tarafından gerçekleştirilen kaldırım çalışması krize neden oldu. Kaldırımdaki dubalar nedeniyle iş yeri içerisinde kalan araçlar vinç yardımı ile çıkarıldı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'de Yılmazlar Ticaret önünde gerçekleştirilen kaldırım çalışması yargıya taşındı. Esnaf çalışmanın usulsüz yapıldığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Cumhur İttifakı temsilcileri ise olaya tepki gösterdi. Kaldırımdaki dubalar nedeniyle iş yeri içerisinden çıkamayan araçlar vinç yardımıyla çıkarıldı.

 

Yılmazlar Ticaret sahibi İsmail Yılmaz, "Belediye geçtiğimiz Temmuz ayında burada kaldırım çalışması yaptı ve depoya giriş çıkış için bize yol bıraktı. Seçimlerde kendisini desteklemediğimiz için gelip burada bizim kullanımımıza bıraktıkları girişi de bir günde kaldırıma dönüştürdüler. Gecede gelip dubaları yerleştirmişler. Bu usulsüzlüğü yargıya taşıdık" dedi.

 

"BU YAPILANI KINIYORUZ"

Cumhur İttifakı AK Partili Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, "Bu yapılan çok yanlış. Kanunsuz ve haksızca yapılan bu eylemlere geçit vermeyeceğiz. Böyle öç alma daha önce hiç görülmedi. Akıllarını başlarına almaya davet ediyoruz. Bize oy veren yada vermeyen vatandaşlarımıza yapılan haksızlıklar ile mücadelemiz devam edecek. Bu yapılanı kınıyoruz" diye konuştu.

 

"KAMYON VE TIR GİRİŞİNİ ÖNLEYECEĞİZ"

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "2016 yılında almış olduğumuz bir meclis kararı mevcut ve bu kararımızı seçimlerden sonra uygulamaya geçireceğimizi beyan etmiştik. Şuan orada saman alışverişi yapılıyor ve çok şikayetler var. İlçe merkezine kamyon ve TIR girişini artık önleyeceğiz. İlçe merkezinde tüp, inşaat malzemesi ve saman satışı yapan esnafımızı ilçe dışına alacağız. İlçemizin geleceği için bunları yapmak zorundayız" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler