• 10 Ekim 2023, Salı 17:56

“Çine’nin menfaati için hep birlikte çalışacağız”

Çine Kaymakamı olarak göreve başlayan Murat Büyükköse birliktelik vurgusu yaparak, “Çine’nin kalkınması ve menfaati için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Aydın Denge Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın ile Denge Gazetesi Muhabiri Erdal Aydın ve aydindenge.com.tr Yazı İşleri Müdürü Yeşim Ülker’i makamında ağırlayan Çine Kaymakamı Murat Büyükköse, ilçenin gelişmeye oldukça müsait olduğunu ifade etti.

Ziyarette, Kaymakam Murat Büyükköse’ye hayırlı olsun temennisinde bulunan Çine Madran Gazetesi'ni de bünyesinde bulunduran Denge Medya Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın, kendisinin de Çineli olduğunu ve ilçenin gelişmesi için yıllardır mücadele verdiğini ifade etti.

Kaymakam Büyükköse ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ülkemizin doğusunda da batısında da görevde bulundum. Denizli Çameli ve son olarak Manisa Kırkağaç’ta görev yaptığım için bölgeye çok yabancı değilim. Çineli vatandaşlar da oldukça samimi bir şekilde karşıladılar. Bundan sonra sivil toplum kuruluşları olsun, yerel yöneticiler olsun hep birlikte mücadele edeceğiz. Çine’nin menfaati için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret, karşılıklı fikir alışverişiyle son buldu. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.