5 Mayıs 2024, Pazar

KÖPRÜ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

10 Ekim 2020, Cumartesi 14:32

     


Çine'de 6 mahallede ulaşım problemini çözüme kavuşturacak olan köprüde incelemelerde bulunan TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, yapımı tamamlanan köprünün en kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü tarafından sahada çalışması devam eden Çine Sulama Drenaj Kanalları işi kapsamında Karpuzlu Çayı'na yapılacak olan 2 adet köprüden birisinin yapımı tamamlandı. TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, DSİ 21. Bölge Müdürü Göktuğ İlter, DSİ Aydın Şube Müdürü Serkan Baştürk ve muhtarlar ve partilileri ile birlikte köprülerde incelemelerde bulundu.

 

Çine'de 6 mahalledeki ulaşım problemini çözüme kavuşturacağını ifade eden TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, köprülerin 52 metre uzunluğunda 6,5 metre yüksekliğinde ve 8 metre genişliğinde olacağını duyurdu. Köprülerin toplam maliyetinin 7 milyon 700 bin Türk Lirası olduğunu belirten vekil Savaş, "Yapılan ve yapılacak olan köprüler Çine'miz de Kabataş, Yörükler, Doğanyurt, Esentepe, Gökyaka ve Saraçlar mahallelerindeki hemşehrilerimizin ulaşım problemini çözüme kavuşturacaktır. İlimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler