27 Nisan 2024, Cumartesi

Çine Belediyesi yoksul çocuklar için harekete geçti

10 Eylül 2019, Salı 14:51

     


Çine Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi çocukların eğitim ve öğretim ihtiyaçlarını karşılamak adına harekete geçti.

 

Çine’de ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim ve öğretim ihtiyaçlarını karşılamak adına belediye tarafından sosyal sorumluluk projesi başlatıldı. ‘Sen de bir çocuğun mutluluğu ol’ ‘Küçük eller büyük adımlar’ ve “Atatürk ile, demokrasi ile, cumhuriyet ile nefes alan bir kentin geleceğe umutla bakan çocukları için” sloganları ile başlatılan yardım kampanyası ile ilçede eğitim ve öğretim alan yoksul ve ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşarak onları mutlu etmek ve ailelerine eğitim giderlerinde katkıda bulunmak istediklerini belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer kampanya ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"İhtiyaç sahibi çocuklarımızın yalnız olmadıklarını, onlarla ilgilenen birileri oluğu, onlarla sevinen ve üzülen birileri olduğu ve hayallerinin gerçek olabileceği amacıyla bu projeye gerek duyduk. Bu yardım kampanyamız ile çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirerek okuluna, ailesine, çevresine ve vatanına bağlı olmasını ve sahip çıkmasını sağlamak. Yalnız olmadıklarını hissettirerek öz güvenini sağlamak. Okul, veli, çevre birliğini geliştirmek ve arttırmayı hedefliyoruz. Hedef kitlemiz ebeveynleri vefat etmiş, yoksul, anne ve babası cezaevinde bulunan çocuklarımız. Çine Belediyesi önderliğinde başlattığımız kampanyaya hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla daha da büyüterek ve aynı payda da buluşarak amacımıza ulaşmak istiyoruz." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler