19 Nisan 2024, Cuma

Köfteci Bülent Salcı'nın yeri hizmete girdi

10 Temmuz 2019, Çarşamba 09:24

     


Çine'de 27 yıldır kasaplık yapan, ilçenin tanınmış esnaflarından Bülent Salcı'ya ait Köfteci Kasap Bülent Salcı şubesi hizmete girdi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'nin tanınmış kasap esnaflarından Bülent Salcı, Dorumlar Mahallesi sınırları içerisinde Muğla-Aydın Karayolu kenarına açmış olduğu şubesi ile son yıllarda ünü her geçen gün artan Çine Köftesi'ni müşterilerine sunmaya başladı. Amaçlarının Çine Köftesi'nin ününü Türkiye'ye yaymak olduğunu belirten Bülent Salcı, kendi işletmesinde işledikleri Çine Köftesi ve çöp şiş ile birlikte ayrıca müşterilerine kahvaltı ve meyve şöleni de sunduklarını belirtti.

 

"KÖFTEMİZİN ÜNÜNÜ DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

İşletme olarak müşteri memnuniyetini çok önemsediklerinin altını çizen Salcı, "Çine'miz turizmin kalbine giden bir yol. Burada tüm Türkiye'nin 81 ilinden gelen misafirlerimizi ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz. Kaliteli, güler yüzlü hizmet anlayışımız ile meşhur Çine Köftemizi müşterilerimiz için hazırlıyor, köftemizin eşsiz lezzetini tatmalarına imkan sağlıyoruz. Tamamen doğal olması, hiçbir katkı maddesi içermemesi ve eşsiz lezzetiyle insanların gönüllerinde yer edinen bu köfte, markalaşma sürecini tamamladı ve yaygınlaşma sürecine girdi. Bizde köftemize sahip çıkmaya ve ününü duyurmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler