26 Nisan 2024, Cuma

Çerçioğlu, Çine'de bal dükkanı açılışına katıldı

9 Aralık 2016, Cuma 11:59

     


Çine’de arıcılık yaparak geçimini sağlayan Hatice Kocabaş, kendi ürünlerini halka sunmak için ilçe merkezine bal dükkanı açtı. Seçkin Bal adlı iş yerinin açılış törenine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da katıldı.

 

Çine’de eşi ile birlikte arıcılık yapan kadın girişimci Hatice Kocabaş, kendi ürettiği balı Çinelilerin hizmetine sunmak amacıyla Hamitabat Mahallesi 240 Sokak'ta Seçkin Bal adlı iş yeri açtı. Bal dükkanının açılışına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Aydın İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ayhan Özdemir, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninde Çine Müftü Yardımcısı Yahya Ofşin eşliğinde dua edildi.

 

LOKMALAR BAL İLE TATLANDIRILDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’da kadın girişimcilerin her geçen gün artış gösterdiğini ve bu gelişmeden oldukça memnun olduğunu ifade ederken Hatice Kocabaş’a hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, dükkandan alışveriş yapan ilk kişi oldu. Açılış töreninde lokma hayrı yapılırken bu kez her zamankinden farklı olarak lokmalar şekerli şerbet yerine bal dökülerek tatlandırıldı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler