26 Nisan 2024, Cuma

Karpuzlu'da Şehitler Parkı törenle açıldı

8 Temmuz 2018, Pazar 07:05

     


Karpuzlu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehitler Parkı düzenlenen açılış töreni ile vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Törene Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar, siyasi parti başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreninde Aydın Büyükşehir Mehteran Takımı ve halk oyunları ekibinin sergilemiş olduğu gösteriler beğeni ile izlendi. Protokol üyeleri, dualarla yapılan kurdele kesiminin ardından açılışı gerçekleştirilen parkı birlikte gezdi. Protokol üyelerine parkta bulunan kamelyalarda ikramlarda bulunulurken, halka pilav, ayran ve lokma ikram edildi.

 

BAŞKAN OZAN: HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Milli şair Mehmet Akif Ersoy’un; Bastığın yerleri toprak diyerek geçme, tanı, düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı,

sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır atanı, verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. sözleri ile konuşmasına başlayan Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, "Bütün şehitlerimizi rahmet gazilerimizi şükranla anıyorum. Aydın Büyükşehir ile hizmette bir olduk. Büyükşehir Belediyesince 25 milyon Karpuzlu Belediyesince de 6 milyonluk yatırım yaptık. Şehitler Parkımızın yapımında desteklerini esirgemeyen belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları, firmalar, ilçe esnafı, park ve bahçe tasarımcısı Filiz Çetin hanım ve açılışa katılan zeybek ve bayan mehteran ekibine, her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanı topuklu efe Özlem Çerçioğlu'na sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Biz diyoruz ki, parkımızda hep beraber dinlenelim, eğlenelim, ama hep beraber de parkımızı koruyalım. Bu duygularla şehit ve gazilerimize rahmet ve şükranlarımı sunuyorum. Şehitler Parkımız sizlere ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler