25 Nisan 2024, Perşembe

“Küçük hayallerimiz büyüyor”

8 Nisan 2021, Perşembe 15:13

     


Çine Ambar Kadın Giyim mağazası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Mağaza sahibi Elvan Başak Çoban, “İncirliova’da 5 yıl önce açtığımız mağazamızın ikinci şubesi olarak Çine’yi tercih ettik. Küçük hayallerle çıktığımız yolda büyümeye devam ediyoruz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Şevketiye Mahallesi Atatürk Caddesi’nde hizmete giren Ambar Giyim Mağazasının açılış törenine, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile İncirliova Belediye Meclis Üyeleri, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve davetliler katıldı.

Açılış töreni öncesi konuşan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Ambar Giyim Mağzası’nın Çine’de el değiştirdiğini söyleyen Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, “Biz esnaf temsilcisi olarak Çine Belediye Başkanımız ile birlikte ilçemizi geliştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Odamıza kayıtlı 2019 yılında bin 600 üyemiz vardı. Şuanda esnaf odasının bin 752 üyemiz oldu. Temennimiz ilçemizdeki işyerlerinin artması ve çoğalması. Bu yeni işyeri ilçemize ve kardeşlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

“YENİ DÜKKANLAR AÇILINCA SEVİNİYORUZ”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, pandemi sürecinde esnafın zor günler geçirdiğini vurgulayarak, Esnafın pandemi nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları oda başkanlarımız ile görüşüyoruz ve üzülüyoruz. Ama böyle yeni dükkanlar açılınca da seviniyoruz. Güzel bir mağaza olmuş. Ben işletmecilerimize hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“HER BABAYİĞİDİN İŞİ DEĞİL”

İşletme sahibi Elvan ve Volkan çiftinin açılış töreninde yalnız bırakmayan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, “Öncelikle Elvan ve Volkan kardeşimizin Çine mağazası hayırlı olsun. Bende esnaflıktan geliyorum. 40 yıl esnaflık yaptım. Esnaflık güzel ama şuan için Türkiye’de esnafın durumu da belli. Bu zamanda dükkan açmak her babayiğidin işi değil. Rabbim kardeşlerimizin yardımcısı olsun” açıklamasında bulundu

“EFSANE AMBAR ARTIK ÇİNELİLERİN HİZMETİNDE”

İzmir’de görevli olan eşinin emekli olması ile birlikte yeni bir şube açmaya karar verdiklerini belirten Elvan Başak Çoban, “Ben İzmir’de 6 yıl el sanatları öğretmeni olarak görev yaptım. Görevimden ayrılıp 5 yıl önce İncirliova’da Efsane Ambar işletmemizi açmıştık. Eşim emekli olunca da şubeleşmek istedik. Bunun için yaptığımız araştırmada, kurumsal markaların Çine’de olmadığı ve vatandaşların alışveriş için il merkezine gittiklerini tespit ettik. İlçe halkının hem zaman kaybı yaşamaması hem de kaliteli ürünleri uygun fiyata alabilmeleri için Çine’yi tercih ettik. Bu nedenle ikinci şubemizi burada açtık. 8 aylık kızım Laren’in bahtına burası nasip oldu. Efsane Ambar artık Çinelilerin hizmetinde. Küçük hayallerle çıktığımız yolda büyümeye devam ediyoruz. Şubelerimizin sayısını artırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile Ambar Kadın Giyim Mağazasının açılış kurdelası kesildi. Kurdela kesiminin ardından işletmeyi gezen davetliler arasında yer alan ve ilk siftah parasını takdim eden MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç oldu. Davetlilere ve vatandaşlara pilav, tavuk ve ayran ikramı da yapıldı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler