26 Nisan 2024, Cuma

Bir plaketten daha fazlası

7 Ağustos 2018, Salı 18:46

     


Çine'de yaşayan engeliller bugüne kadar yardımlarını esirgemeyen ve her zaman yanlarında hissettikleri Esma Durmaz ve Alp Özerdem'i unutmadı. Engelliler, yardımseverleri teşekkür plaketi ile onurlandırdı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Çine Engelliler Derneğine üye özel kişiler bugüne kadar kendilerine yalnız bırakmayarak yardımlarını esirgemeyen Aydın Büyükşehir Belediyesi Engelliler Masası Şefi Esma Durmaz ile Eğitim Sen Çine Temsilcisi Alp Özerdem'e teşekkür plaketi takdim etti.

 

Engelliler Derneği Başkanı Ümren Gülten Kayalı, "Uzun yıllardır Çineli engellilerimiz ile beraber çeşitli kurslar ve

etkinlikler düzenledik, çok verimli, eğlenceli zamanlar geçirdik. Engellilerimizin çeşitli sorunlarıyla ilgilendik. Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar her zaman yanımızda olan, bize her türlü desteği veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Engelliler Masası Şefi Esma Durmaz hocamıza ve yine her zaman faaliyetlerimizde yanımızda olan, bize destek veren Eğitim Sen Çine Temsilcisi öğretmen kardeşimiz Alp Özerdem'e yönetim kurulumuz ve tüm üyelerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız. Birlikte dostlukla ve dayanışmayla uzun yıllar beraber olmayı diliyoruz" dedi.

 

 

"MUTLULUK DUYDUM"

"Unutmayalım ki hepimiz engelli adayıyız" diyen Eğitim Sen Çine Temsilcisi Alp Özerdem ise şunları söyledi: "Uzun yıllardır Çine Engelliler Derneği'ne destek olmaya gayret ettim ve bundan büyük mutluluk duydum. Kısıtlı imkanlarla çok güzel çalışmalara imza atan değerli insanları ve tüm üyelerimizi kutlarım. Kendilerine destek olanların artmasını,engellilerimizin sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulmasını dilerim. Bundan sonra da, sosyal sorumluluk bilinciyle derneğimizin yanında olmaya, onlara gönülden destek olmaya gayret edeceğim". (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler