26 Nisan 2024, Cuma

EYSİM'den personeline kahvaltı ikramı

6 Aralık 2019, Cuma 16:17

     


Çine'de faaliyet gösteren sektörün önde gelen kuruluşlarından EYSİM Mineral Madencilik'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, 4 Aralık Madenciler Günü dolayısı ile bünyesinde çalışan tüm personeline kahvaltı ikramında bulundu.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'de faaliyet gösteren EYSİM Mineral Madencilik'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, 4 Aralık Madenciler Günü'nde şirket personeline kahvaltı ikramında bulundu. Köfteci Mehmet Zengin'in Yeri'nde gerçekleştirilen kahvaltıya madende çalışan tüm vardiya personelleri katılım sağladı. EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, tüm personelinin 4 Aralık Madenciler Günü'nü kutladı.

 

BAŞKAN DEMİR: ENERJİ DENİNCE AKLA MADENLERİMİZ GELİR

EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, "Temel ihtiyaçlarımızın karşılanabilmesi, yaşamın sürdürülebilmesi için olmazsa olmaz temel ihtiyaçlarımızdan olan ‘enerji’ deyince akla öncelikle yeraltı ve yer üstü zenginlik kaynaklarımız, madenlerimiz gelir. EYSİM Madencilik olarak ilçemizde işçiye değer veren bir anlayış ile hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Başta maden kazalarında yaşamlarını yitiren maden şehitlerimize, maden emekçilerimize Allah’tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz" şeklinde konuştu.

 

BAŞKAN TOSUN: MADEN ÖNEMLİ BİR KALEM

Kahvaltıya katılım sağlayan AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, "Madencilerimizin günlerini kutlamak adına kahvaltıya katıldık. Maden, Türkiye'nin olmazsa olmazı. Ekonomik açıdan dışa bağımlılığı azaltmak, ihracatı artırmak adına önemli bir kalem. Maden sektörü ilçemizde gelişmiş durumda. Çok fazla çalışan işçimiz var. Yeraltı kaynaklarımızı işletmemiz lazım. Çevre ve işçi sağlığını düşünerek işletmeliyiz. Bu konuda hassasiyet gösteriyoruz. Sadece lafta değil gerçekten çevre ve işçi sağlığı konusu ile ilgili hassasiyetlerimiz biliniyor. Çevre ve işçi sağlığı kriterleri çerçevesinde yeraltı kaynaklarımızı işletmeye devam etmeliyiz. Tüm madencilerin günlerini kutluyorum" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler