26 Nisan 2024, Cuma

Verilen sözün tutulmasını bekliyorlar

6 Haziran 2018, Çarşamba 11:49

     


Çine'nin Evciler Mahallesi Merkez Sokak'ta yaşayan vatandaşlar çamur ve toz çilesinden bir türlü kurtulamadı. Her seçim öncesi kendilerine parke taşı sözü verildiğini hatırlatan vatandaşlar, sözün yerine getirilmesini istiyor.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Evciler Mahallesi'ndeki çanak anten mevkisindeki merkez sokak sakinleri, kışın çamur yazın tozundan şikayet ettikleri sokak yollarına parke taşı döşenmesini istedi. 'Her seçim önü yapacağız diye söz veriyorlar ama yapmıyorlar' diyerek tepkilerini dile getiren sokak sakinleri yetkilileri göreve davet etti.

 

Çanak anten mevkisinde kendi sokakları ile birlikte 2 sokağın daha parke taşı beklediğini ifade eden vatandaşlar "Her seçim önü gelerek oy istiyorlar. Yolumuza parke taşı istiyoruz, seçim sonrası hemen yapacağız diyorlar. Cadde üzerine parke taşı döşediler buraya kadar gelmişken şurada az bir işi olan sokaklarımıza da parke taşı döşenseydi ne güzel olacaktı. Ama yapmadılar. Kışın çamur, yazın tozundan bıktık. Artık bize verilen sözün yerine getirilmesini istiyoruz" dediler. (OSMAN YURTTAŞ)

 

 







 
Son Eklenen Haberler