• 6 Mayıs 2023, Cumartesi 14:56

Göğde: Çine'ye yapılan yatırımlar saymakla bitmiyor

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Duygu Göğde, seçim çalışmalarına akşam saatlerinde Çine’de devam etti. TOKİ sakinleri, Göğde'yi alkışla karşılayarak hayalini kurdukları eve sahip olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Duygu Göğde, seçim çalışmalarına ara vermeden yoğun bir tempo ile devam ediyor. Akşam saatlerinde Çine’yi ziyaret eden Göğde, AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve partililer tarafından karşılanan Göğde, burada sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sonrasında Cumhuriyet Mahallesi’nde hane ziyareti gerçekleştiren Göğde, burada ev halkıyla sohbet ederek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, verdiği sözlerin hepsini tuttu, vaatlerin hepsini yerine getirdi. Diğer aday Haydi Haydi diye komedi yapıyor. Milletimiz kurulan bu oyunun farkında” dedi. Dilek ve talepleri dinleyen Göğde, sonrasında TOKİ sakinlerine ziyaret gerçekleştirdi. Göğde’yi alkışlarla karşılayan TOKİ sakinleri, uygun koşullarda ev sahibi olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “TOKİ buraya çok güzel bir yaşam alanı yaptı. Cumhurbaşkanımıza çok selam söyleyin” dedi.

“ÇİNE’YE YAPILAN YATIRIMLAR SAYMAKLA BİTMİYOR”

Göğde gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Bizde ne görevin ne de makamın bir önemi var. Bizim için önemli olan hizmet etmek. Bizim işimiz birer tuğla koymak. Buraya gelip Allah razı olsun demeniz bizi çok mutlu ediyor” diye konuştu. Çine’ye çok güzel yatırımların yapıldığını belirten Göğde, “TOKİ bunların en başında geliyor, sizde burada yaşamaktan memnunsunuz, gerçekten çok güzel bir yaşam alanı olmuş. Hükümet Binası bitti, hastane inşaatı ve gençlik merkezi inşaatı devam ediyor. OSB ile Çine büyümesine hız kattı. Birçok fabrika kuruluyor buda iş sahası demek. Çine'de yapılan yatırımlar saymakla bitmiyor. Cumhurbaşkanımız verdiği her sözü yerine getirdi. Doğal gazımızı, petrolümüzü bulduk arabamızı yaptık. Savunma Saniyesinde çok güzel işler çıkardık” ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ HÜKÜMETİ KADINLARIN VE GENÇLERİN YANINDA"

Kadınlar ve gençlerin hükümet tarafından desteklendiğini söyleyen Göğde, “Aydın’da üretici kadınların yanındayız. Biz onları kurum müdürlerimizle buluşturduk. Kadınlar KOSGEB destekli iş yerleri açtılar Ürettikleri ürünleri şuan yurtdışına gönderiyor. Hükümetimiz kadın ve gençleri çok destekliyor. Çilek, incir kurutup yurtdışında yok satılıyor. Bölgemizde yetişen kestane künar var bunlarla çok güzel işler yapılıyor” dedi. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.