• 6 Ocak 2024, Cumartesi 12:34

El emeğini kazanca dönüştürdü

Aydın’ın Çine İlçesi'nde yaşayan evli ve bir çocuk annesi Gülşah Selvitopu başarısı ile Çineli kadınlar için hem iş kapısı hem de güzel bir örnek oldu. Hayalini kurduğu işi gerçeğe dönüştüren Selvitopu, şimdilerde talepleri karşılamak için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Çine'de yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Gülşah Selvitopu, pandemi döneminde el emeği ürün çeşitlerini çoğaltırken, yoğun ilgi görmesinin ardından kendi işyerini açtı. Siparişleri yetişmekte zorlanan Selvitopu, ev hanımlarından destek almaya ve onlar için de kazanç kapısı olmaya başladı.

EL EMEĞİ ÜRÜNLERİNİ SATIYOR

Çine’nin Şevketiye Mahallesi’ndeki dükkanında el emeği ürünlerini satan Gülşah Selvitopu; “7 yıldan beri evde el işi çanta yapıyorum. Çocuğum okula başlayınca kendime dükkan açtım. Hem el işi çanta ve takı türlerini yapıyorum hem de malzeme satışını gerçekleştiriyorum. Kadınlar için bir fikir oluyor. Yapmak isteyip de yapamayanlara da yardımcı oluyorum. Çantaların yanında bijuteri işi de yapıyorum her zevke hitap eden ürünlerim var. Çoğunlukla el işi çanta, sepet ve cüzdan yapıyorum. Bunların içinde en çok örgü çanta rağbet görüyor. Çantaları yaparken yardım aldığım, arkadaşlarım da var hem kendi ekonomime hem de onların ekonomisine yaptığımız ürünler ile katkı sağlıyoruz” dedi.

“HEM PARA KAZANIP HEM DE KARŞIMDAKİ İNSANI MUTLU ETMEK GÜZEL BİR ŞEY’’

Kişilerin isteklerine göre çanta modeli yaptığını ifade eden Selvitopu, “Çanta üzerine çok çeşitli yün ve ip ile değişik modeller yapıyorum. İstenilen model çantayı teslim ettiğimde müşterilerimin memnuniyeti ve mutluluğu beni de çok mutlu ediyor. Hem para kazanıp hem de karşımdaki insanı mutlu etmek güzel bir şey’’ dedi. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.