• 5 Mayıs 2023, Cuma 12:21

Çineliler zumba dansı ile zayıflıyor

Çine’de 2 yıldan bu yana diyetisyenlik ve yaşam koçluğu hizmeti veren LightHouse Mentality, 5 kişilik uzman kadrosuyla sağlıklı bir şekilde istenmeyen kilolardan kurtarırken zumba dansıyla da hem eğlendirirken hem de hızlı bir şekilde kalori yakmalarını sağlıyor. Yaşam Koçu Tunç Şengül, “Biz kişi neyi yemekten hoşlanıyorsa ona göre beslenme sunuyoruz. Sloganımız diyette değilsiniz” dedi.

Çine’de 2 yıldan bu yana diyetisyenlik ve yaşam koçluğu hizmeti verdiklerini söyleyen Tunç Şengül, “2 diyetisyen, 1 psikolog arkadaşımızla birlikte sağlıklı bir şekilde kişiyi kilolardan kurtarıyoruz. Sloganımız diyette değilsiniz. Kişi neyi yemekten hoşlanıyorsa biz ona göre bir beslenme listesi oluşturuyoruz. Evde ne pişiyorsa onu pişirme tekniklerini ve nasıl yiyeceklerini anlatıyoruz. Kilolardan kurtulan kişilerde sağlıklı beslenmeyi öğrendikleri için kilo almıyor” diye konuştu. Kilo vermek isteyen kişiyle yaşam koçu olarak önce kendisinin görüştüğünü belirten Şengül, “Önce ben görüşüyorum. Bilgilerini ve yaşam tarzını ben öğreniyorum. Diyetisyen arkadaşlarıma o bilgileri aktarıyorum. Bir sağlıklı beslenme listesi oluşturuyorlar. Kişiyle bir hafta ben, bir hafta diyetisyen arkadaşlarımız kontrol görüşmesi sağlıyoruz. Takibi bırakmıyoruz” ifadelerini kullandı.

ZUMBA İLE ZAYIFLAMA

Zayıflamada en önemli etkenin spor olduğunu belirten Şengül, “Zumba eğitmeni hocamız Çine’de haftanın belirli günleri kadınlara dersler veriyor. Hem dans edip hem de hızlı bir şekilde kalori yakılıyor. Küçük gruplar halinde özel dersler veriyoruz” dedi. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.