26 Nisan 2024, Cuma

Babadan oğula muhtarlık

5 Nisan 2019, Cuma 15:25

     


Çine'nin iki mahallesinde muhtarlık görevi babadan oğula devredildi. Yolboyu ve Özeren Mahallelerinde yeniden aday olmayan muhtarların yerine oğulları seçildi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'nin Yolboyu Mahallesinde muhtarlık görevini 25 yıl yürüten Mustafa İğci ile Özeren Mahallesinde 20 yıldır muhtarlık yapan İbrahim Dönmez, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden aday olmadı. Her iki muhtarın oğlu ise babalarının yürüttüğü muhtarlık görevine talip olarak seçim yarışına girdi. Babası ile aynı ismi taşıyan Mustafa İğci en yakın rakibine 370 oy fark atarken, Mustafa Dönmez ise 21 oy farkla seçimi kazandı. Yolboyu Mahallesinde muhtarlık seçimini kazanan Mustafa İğci ile Özeren Mahallesinde muhtarlık seçimini kazanan Mustafa Dönmez, muhtarlık görevini babalarından devraldı.

 

"HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

Yolboyu Mahallesinin eski Muhtarı Mustafa İğci, "Yıllarca halkım bana mahallemde hizmet etme, onlar için koşuşturma fırsatı verdi. Şimdi de bu kutsal görevi oğluma devrettim. Oğlumun da mahallemiz için koşturacağına ve hizmet edeceğine inancım tamdır. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

 

"ONUR VE ŞEREFTİR"

Çine Yolboyu Mahalle Muhtarı Mustafa İğci, "Babamın yıllarca üstlendiği görevi devraldım. Bana destek olan mahalle sakinlerimizin yüzünü kara çıkartmayacak, onların her alanda sesi olacağım. Destek verenden de vermeyenden de Allah razı olsun. Onları temsil etmek benim için onur ve şeref" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler