8 Mayıs 2024, Çarşamba

Aydınlı gazetecilerden MGC’ye ziyaret

4 Haziran 2016, Cumartesi 14:09

     


Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'na bağlı Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın ve 20 kadar gazeteci Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti mensuplarını Malatya'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek "Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu çatısı altında bir arada olduğumuz Aydınlı meslektaşlarımızla Türkiye genelinde örgütlenme mücadelesini tamamladık. Şimdi Aydın ve Malatya arasında bir gazeteciler köprüsü oluşturuluyor. Aydın'dan misafirlerimiz Malatya'yı ziyarete geldiler, buna karşı ziyaretle cevap vereceğiz. Kendilerine hoş geldin diyorum" dedi.

"İKİ İL ARASINDA GAZETECİLER KÖPRÜ OLACAK"

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın 20 kadar gazeteciyle geldikleri Malatya'da ilk olarak Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ettiklerini belirterek "İki il arasında gazeteciler köprü olacak. Basın İlan Kurumu Şube Müdürleri bu etkinliğine katılırken, Malatya'da dostlarımızın bulunduğu cemiyetimizi ziyarete geldik. Bu etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu. Ziyaretin anısına Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'ne MGC logolu kristal maket ve Malatya Basın Tarihi hediye edildi.

Malatya'dan gazetecilerin de Ağustos ayı içerisinde Aydın'ı ziyaret etmesi bekleniyor. (HABER MERKEZİ) (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler