27 Nisan 2024, Cumartesi

Çine'de boğa güreşi heyecanı

2 Kasım 2018, Cuma 13:04

     


Çine'de bu yıl 4.'sü gerçekleştirilecek olan boğa güreşi öncesi komite üyeleri kamu kurum ve kuruluş temsilcilerini ziyaret ederek güreşe davet ederken, güreşin 25 Kasım 2018 tarihinde yapılacağı duyuruldu.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'de bu yıl 4.'sü gerçekleştirilecek olan boğa güreşi öncesi güreş komitesi kamu kurum ve kuruluş temsilcilerini ziyaret ederek güreşe davet etti. Çine Belediye Başkan Yardımcısı ve Boğa Güreşi Komite Başkanı Timuçin Karabulut güreşin 25 Kasım 2018 Pazar günü yapılacağını kaydederken, güreşin heyecanlı ve festival havasında geçeceğini kaydetti.

 

"DEVAM ETTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Komite üyeleri Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i de ziyaret ederek güreşe vermiş olduğu maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Dinçer, gelenek ve görenek halinde günümüzde yaşatılan deve ve boğa güreşlerini belediye olarak desteklemeye devam edeceklerini belirterek, "Atalarımızdan kalan güreşlerimizi devam ettirmeye çalışıyoruz. Elimizden gelen desteği veriyoruz. Biz değil hepimiz elimizi taşın altına koyuyor ve güreşlerimizi gerçekleştiriyoruz. Güreşten elde edilen geliri de eğitime destek amacıyla çocuklarımıza harcıyoruz. Emeği geçen komite üyelerine bu anlamda bende teşekkür ettiğimi ifade etmek istiyorum" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler