26 Nisan 2024, Cuma

Ödül verenler ödüllendirildi

2 Ekim 2015, Cuma 17:26

     


Türkiye’de ilki Çine’de yapılan "Çine’den Alışveriş Yapan Kazanıyor" kampanyasına katılarak halka mutluluk dağıtan ve programın sunucusu Özgür’ün yürekli esnaf diye sahneye davet ettiği 45 esnafa, Çine halkının huzurunda protokol üyeleri tarafından plaket verildi.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, “Gazeteci Emin Aydın kardeşimizin fikri ile ilk defa hiçbir yerde yapılmayan bir kampanya başlattık. Bütün Çine esnafını bir AVM olarak gördük. Bugün buraya Çine esnafı ve halkının desteği ile çıktık. 2016’da da yapalım. Ben isterim 45 değil, 245, 345, 445 esnaf katılsın. Ben isterim ki bir değil üç araba koyalım. Daha çok hediye verelim, daha çok insanımızı mutlu edelim” dedi.

MÜŞTERİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Kampanyaya katılan esnaf adına konuşan Yıldız Dayanıklı Tüketim Malları Limitet Şirketi Abdülkadir Yıldız ise şunları söyledi:

“Çineli ve Çine için güzel bir olay oldu. Başarılı olduk ve amacına ulaşan bir kampanyanın sonuna geldik. Gazeteci arkadaşımız Emin Aydın, kampanyaya destek veren başkanlar ve emeği geçen herkese çok teşekkürlerimi iletiyorum. Bu hediyeleri aslında biz vermiyoruz. Bizden alışveriş yapan müşterilerimiz veriyor. Onlar bizden alışveriş yaptı ve insanları mutlu ettiler.”

KAMPANYAYA KATILAN ESNAF

Kampanyada, Desen Mobilya, Kardeş Mobilya, Yorulmaz Ticaret, Yörükoğlu Mobilya, Altıntaş Giyim, Özkan Giyim, Nafiz Giyim, Ezgi Butik, Turgay Tekstil, Yelen Pazarlama, Yıldız Ticaret Dayanıklı Ev Aletleri (Arçelik), Öz Karabacak LTM. LTD. (Beko), Ünal Dinçer (Bosch), Üpbüller Ticaret (Profilo), Payza Kuyumculuk, Özkaya Kuyumculuk, Şükran Sarrafiye, Ülgüç Sarrafiye, Çığ Gıda, Murat İletişim, Elif İletişim, Dilek Pastanesi, Özay Kundura, Beyaz Kundura, Ozan Zücaciye, Güler Bisiklet, Pelin Optik, Halis Kabadayı Ticaret Aygaz Bayi, Çakan Pen, Salcı Market, Damla Manav, Umut Izgara Salonu, Umut Market, Akkan Kuruyemiş, Doğa Et Galerisi, Kasap Mehmet Zengin’in Yeri, Forum Oto, Metin Oto, Zaide Madran (seyyar manav), Butik Gökhan, Kayalar Market, Kıvrat Et Galerisi, Çıvgın İletişim, Kent Pastanesi, Dede Kuyumculuk yer aldı. 







 
Son Eklenen Haberler