26 Nisan 2024, Cuma

Rüzgar, melek oldu!

1 Ekim 2015, Perşembe 13:47

     


Çine'nin tanınan ve sevilen esnafından Mehmet Özmen ve Yeşim Özmen'in 10 aylık bebekleri Rüzgar Özmen, hayata veda etti. Minik bebeğin vefat haberi ilçeyi yasa boğdu.

Rüzgar Bebek, 2 gün önce rahatsızlanınca Çine Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı, buradan Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada tedavisine devam edilen Rüzgar bebek, bugün saat 04.00 sıralarında yaşamını kaybetti.

Talihsiz bebeğin cenazesi, bugün saat 11.00'de Çine Hamitabat Mahallesi'ndeki evinden alınarak Çaltı Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi. Henüz yaşını bile doldurmamış Rüzgar bebeği sonsuzluğa uğurlayan yakınları, gözyaşlarına hakim olamadı. Rüzgar'ın en büyük ağabeyi Berke de kardeşini son yolculuğuna uğurlarken, gözyaşı döktü. Cenaze namazını Merkez Çarşı Cami İmam Hatibi Kemal Karahan kıldırdı.

Yakınları, Rüzgar bebeğin mide ve bağırsaklarında problemi olduğunu, fakat henüz bir teşhis konulmadığını sık sık rahatsızlandığını ve hastanede tedavi gördüğünü, vefatının ise kayıtlara solunum yetmezliği olarak geçtiğini söyledi.

Mehmet Özmen ve Yeşim Özmen çiftinin, 10 yaşında Berke ve 5 yaşında Tuğrul adında bir oğlu daha bulunuyor. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler