27 Nisan 2024, Cumartesi

"Seni Aydın'a müdür yapalım"

31 Ağustos 2014, Pazar 16:03

     


Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Çine İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Atıgan'a, "Seni Aydın'a müdür yapalım" dedi.

 

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salik Köksal, geçtiğimiz günlerde Büyükelçi ve Bakanlık Atamaları kapsamında başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı. Çine'yi ziyaret eden Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Çine İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Atıgan'a, "Seni Aydın'a müdür yapalım" dedi.

 

"TECRÜBE ÖNEMLİ"

Çine İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Atıgan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'a kendisini tanıttı. Atıgan'ın 26 yıldır ilçede tarım müdürü olarak görev yaptığını söylemesi üzerine tecrübenin önemine vuru yapan Bayraktar, Atıgan'a, şunları söyledi:

 

"Maşallah, uzun yıllar olmuş. İleride artık seni il müdürü yapalım. Biliyorsun, Aydın İl Tarım Müdürü görevden alındı. Seni Aydın'a müdür yapalım. Oda başkanları seni destekliyor. İşin şakası şurada dursun. Tecrübe önemli. Hayırlısı olsun" dedi.

 

İkili arasında geçen bu diyalog, kendilerinin ve etraflarındakilerin gülüşleri arasında son buldu. Atıgan, Bayraktar'ın bu sözlerine karşın, olumlu veya olumsuz bir cevap vermekten kaçınırken, "Hayırlısı ne ise o olsun" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler