26 Nisan 2024, Cuma

Türkiye, Çine Köftesi yesin

28 Ağustos 2014, Perşembe 20:00

     


Çine'de toplantı düzenleyen Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Aydın İl Koordinatörlüğü Yetkilileri, Meşhur Çine Köftesi'nin Türkiye'nin her yerinde temin edilmesi için bir paketleme ve pazarlama şirketinin kurulabileceğini dile getirdi. Yetkililer, şuan sadece Aydın ve Çine'de yenilebilen Meşhur Çine Köftesi'nin bu sayede Türkiye'nin her yerine ulaşılmasının sağlanacağını ifade etti.

(GALERİ İÇİN FOTONUN ÜZERİNİ TIKLAYIN)

Çine Köftesi'nin hazırlanıp, paketlenerek tüm Türkiye'ye sunulmasının çok önemli bir proje olacağını dile getiren yetkililer, "Çine Köftesi, Çine için çok önemli bir gıda ürünü. Çine Köftesi hazırlama, paketleme ve pazarlama işletmesi açılabilir. Bu işletmeye yüzde 50 hibe sağlayabiliriz. Bu şekilde sadece Aydın ve Çine'de yenilebilen Çine Köftesi, pazarlanarak, tüm Türkiye'nin hizmetine sunulmuş olunur ve Ankara'da, İstanbul'da ve ülkenin her yerinde Çine Köftesi yenilir" dedi.

 

Yolculuk esnasında Çine'den geçen ünlülerin bile özellikle yemek molası vererek yediği, yemek programlarına konu olan ve reklam filmleri tüm Türkiye'de ses getiren Çine Köftesi'nin Türkiye'nin bütün yerleşim yerlerine ulaşmasını sağlayabilecek olan, Çine Köftesi hazırlama, paketleme ve pazarlama işletmesinin önümüzdeki günlerde Çineli girişimciler tarafından kurulup kurulmayacağı şimdiden merak konusu olurken, TKDK yetkilileri, projenin hayata geçmesi için, Çineli girişimcilere öneride bulundu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler