26 Nisan 2024, Cuma

Çineliler ‘Halk Ekmek’ yiyecek

28 Mayıs 2016, Cumartesi 10:15

     


Aydın merkezi ve çeşitli ilçelerdeki toplam 63 satış noktasından halka ekmek temini yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi, Çine’ye de 3 Halk Ekmek satış noktası açmaya hazırlanıyor.

 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Halk Ekmek Müdürü Bülent Sezgin, Halk Ekmek Koordinatörü Egemen Uza ve Eray Afşin ile görüştü. Halk Ekmek Müdürü Bülent Sezgin, Çine’de 3 ayrı noktada Halk Ekmek büfesi açacaklarını açıkladı. Halk Ekmek satış noktalardan birisinin Akçaova Mahallesi'nde olacağını belirten Müdür Sezgin, diğer iki satış noktasının ilçe merkezinde kurulacağını söyledi.

 

HER GÜN 3 BİN EKMEK

Sezgin, Çinelilerin, sağlıklı, içerisinde herhangi bir katkı maddesi bulunmayan ekmek yemelerini sağlayacaklarını ifade ederken, ‘İnsanların ömürlerini bir yıl daha uzatabilirsek ne mutlu bize’ dedi. Aydın’ın çeşitli yerlerinde 63 satış noktası ile halka hizmet veren Halk Ekmek'in sayısını Çine’de açacakları 3 satış noktası ile 66’ya çıkaracağını söyleyen Müdür Sezgin, 3 fırınlarının bulunduğunu, Çinellierin talebi üzerine ilçede de bir fırın açabileceklerini açıklarken, ilçeye 3 ay boyunca her gün 3 bin ekmek göndereceklerini, bu sayısın talebe göre artabileceğini söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler