26 Nisan 2024, Cuma

AYTO 504 üyesiyle Antalya çıkartması yaptı

28 Şubat 2015, Cumartesi 12:19

     


Aydın Ticaret Odası (AYTO) Antalya 22. Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı ile Anfaş Bevex 4.Uluslararası İçecek İhtisas Fuarı’na 504 üyesi ile katıldı. Geçen yıl 200 üyesinin İnşaat Fuarı’na katılımını sağlayan AYTO, gıda ve içecek fuarına 504 üyesiyle katıldı. Fuara rekor katılımlarından dolayı teşekkür eden fuar yetkilileri, AYTO Başkanı Hakan Ülken’e teşekkür plaketi verdi.

Antalya’da bu yıl 22’ncisi düzenlenen Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı ile Anfaş Bevex 4.Uluslararası İçecek İhtisas Fuarı’na, AYTO üyeleri büyük ilgi gösterdi. Aydın’dan 10 otobüs ve özel araçlarla 504 kişi fuara katıldı. AYTO’nun da stant açtığı fuarla ilgili üyelerine seslenen Hakan Ülken, ‘AYTO Uçuruyor Projesi’nin amacının, Aydın ekonomisini uçurmak olduğunu söyledi. AYTO’nun her üyesinin kendi ilgi alanı olan fuarlara katılmalarını beklediklerini ve desteklediklerini belirten Ülken, şunları söyledi:

“Asıl amacımız AYTO uçuruyor derken, Aydın ekonomisini uçurmaya çalışmaktır. Bu noktada 2 bin 500 üyemizi fuarlara götürdük. Üyelerimizi götürdüğümüz fuarlarda en iyi şekilde ağırlıyor ve konaklama imkanları sağlıyoruz.

Bu fuarlara üyelerimiz kendi aidatlarından biriken ücretle gidiyorlar. Hiçbir üyemizle ilgili ayrım yapmadan, fuarla ilgili tüm üye sektörlerimizi bu fuarlara davet ediyoruz. Gelmek isteyen tüm üyelerimizi fuarlara götürüyoruz. Bugün bir rekor kırdık. Türkiye rekoru. Zaten bu rekor bize aitti. 200’ün üzerinde üyelerimizle Antalya’da İnşaat Fuarına katılmıştık. Bu gün de bunun iki katından fazla 504 üyemizi Antalya’daki Gıda Fuarı’na götürdük. Bu oda üyeleri için var. Üyeleriyle birlikte güçlü. Birçok fuara ve birçok projelere üyelerimizle birlikte hayata geçireceğiz.”

 

AYTO ÜYELERİ TÜRKİYE REKORU KIRDI

Aydın ekonomisinin gelişmesi, Türkiye ve dünyaya açılması için bu tür fuarların önemini vurgulayan AYTO Başkan Ülken, 504 üyeyle Türkiye’de oda olarak bir seferde fuara en yüksek katılımı gerçekleştirdiklerini bildirdi. Ülken, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu tür fuarlar üyelerimizin ufkunu açmakta ve daha ileriye dönük plan ve programlar yapmalarını sağlamakta. Bu fuarlara katılan Aydınlı oda üyelerimiz, fuarlarda kendi alanlarındaki yenilik ve gelişmeleri de yakından görme ve bunları Aydın’a taşıma imkanı buluyorlar. Burada firmalarla yaptıkları ikili görüşmelerle de Aydın’ın ürünlerinin pazar alanının daha da gelişmesini sağlıyorlar. Bu sayede hem Aydın hem ülkemiz hem de oda üyelerimiz kazanıyor. Bundan sonra da bu tür fuarlara üyelerimiz götürmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu gün 504 üyemizle Antalya’daki fuara katıldık. Bu rekorumuzu yine kırmak için çalışacağız. Bu rekoru kıracağımıza da inanıyorum. Oda ve üyelerimiz bunu başaracak güçte.”

Türkiye’nin değişik illerinden 400 firmanın katıldığı fuara, KKTC, İran, Almanya, Japonya, Malezya, Moldova, Balkan ülkeleri, Suudi Arabistan, Irak, İran, Pakistan, Rusya, Hollanda, İtalya, Almanya, Azerbaycan ve BAE başta olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinden yiyecek ve içecek sektöründen katılımın olduğu belirtildi. (HAKAN AKIN/DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler