26 Nisan 2024, Cuma

Turizm için tek yumruk oldular

24 Temmuz 2017, Pazartesi 11:11

     


Çine’de turizmi geliştirmek adına Çine Turizm Geliştirme Kooperatifi kuruldu. Kooperatif ilk genel kurulunu gerçekleştirdi.

 

Çine Turizm Geliştirme Kooperatifi ilk genel kurulunu Kervan Köfte Evi’nde yaptı. Kurulda görev dağılımı da gerçekleştirildi. Çine Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Bircan Öter, Çine Turizm Geliştirme Kooperatifinin başkanlık görevini üstlenirken, Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir kooperatifin 2. Başkanı oldu.

 

"ÇİNELİLERE HAYIRLI OLSUN"

Çine Turizm Kooperatifi Başkanı Bircan Öter, “Çine’yi seven ve Çine’nin turizmde ‘bende varım’ demesi için elini taşın altına koyan 10 Çine sevdalısı arkadaş ile birlikte yola çıkarak Çine Turizm Geliştirme Kooperatifini kurduk. Sekiz aydır yoğun olarak ve heyecanla çalıştığımız Çine Turizm Geliştirme Kooperatifi ailesi olarak Kavşit Mahallesi Aybelen mevkiinde 10 hektarlık bir arazi alarak ilk startımızı verdik. Araziye bitişik olan 64 hektar orman alanın da mesire yeri olarak halkımıza hizmet vermesini sağlamak için çalışma başlatacağız. Bunun ile ilgili Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne başvurumuzu yaptık. Çine’ye katkısı olacak olan proje için bugüne kadar hangi kapıyı çaldıysak hep ilgi gördük, hem de destek sözü aldık. Kooperatifimiz tüm Çinelilere hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Çine Turizm Geliştirme Kooperatifin ilk üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Bircan Öter, Mehmet Demir, Arif Çelik, Nail Uzun Mehmet Karcı, Halit Güler, Tamer Öztürk, Asım Özcan, Hüseyin Turhan Altındağ, Regaip Armağan Aydın, Tuğrul Tekkaya. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler