26 Nisan 2024, Cuma

Ambulanslar tasfiye edildi

20 Şubat 2015, Cuma 09:24

     


Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası'na ait iki ambulans, Ambulanslar ve Acil Sağlık Araçları ile Ambulans Hizmetleri Yönetmeliği'nin 5. maddesi 2. fıkrasına göre yeterli donanıma sahip olmadıkları için tasfiye edildi.

 

Oda Başkanları Metin Uyar ve Bircan Öter, ortaklaşa bir açıklama yaparak, bu ambulansların tasfiye edilmelerinden dolayı üzüntülerini dile getirdi. Başkanlar, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Bizler bu hizmeti devam ettirmek istiyorduk. Ancak bu hizmeti devam ettirebilmemiz için ambulansların yenilenmesi, içerisinde doktor ve hemşire bulunması ile birlikte 24 saat hizmet verme zorunluğunu Odalarımızın bütçesi yeterli olmadığı için gerçekleştiremiyoruz. Biz gurur duyduğumuz bu hizmeti bu günden itibaren halkımıza veremeyeceğimiz için çok üzgünüz. Bu yüzden ambulansları tasfiye etme kararı aldık."

 

ÇİNE'YE İKİNCİ ACİL SERVİS AMBULANSI GELEBİLİR!

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Sağlık Bakanlığı'nda Çine'de odalara ait ambulanslarla birlikte 4 tane ambulans göründüğü, bu iki ambulansın tasfiye edilmesiyle birlikte ilçeye yeni bir 112 Acil Servis aracının getirilebilmesinin mümkün olabileceği bilgisini de aldıklarını kaydetti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler