27 Nisan 2024, Cumartesi

“5 milyon TL’ye ulaşacağız”

19 Eylül 2015, Cumartesi 10:47

     


Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, 9 Temmuz’da başlayan Esnaf Kampanyasını değerlendirdi. Kampanyada sona yaklaşıldığını söyleyen Başkan Uyar, kampanyaya katılan 45 esnaftan bugüne kadar 3 milyon 477 bin 623 TL’lik alışveriş yapıldığını belirterek, “5 milyon TL’ye ulaşacağız” dedi.

Kampanyanın başladığı günden bu yana Çine’de alışverişin hareketlendiğini söyleyen Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, “Kampanyamız sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Kampanyaya katılan esnafımız oldukça memnun. Şuana kadar 6 bin 464 kişi kayıt yaptırmış. Toplamda 3 milyon 477 bin 623 TL alışveriş yapılmış. 30 Eylül'e kadar bu rakamın 5 milyon TL’ye ulaşacağını hedefliyoruz. Çünkü önümüzde Kurban Bayramı var. Esnafımızın Kurban Bayramı'nda işleri mutlaka hareketli olacaktır” dedi.

İLK 10 ESNAF

Kampanyada şuana kadar en fazla satış yapan ilk 10 esnafın isimlerini açıklayan Uyar, “Ünal Dinçer Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret, Üpbüller Ticaret Celal – Naciye Üpbül, Yıldız Dayanıklı Tüketim Malları Limitet Şirketi Abdülkadir Yıldız, Kardeş Mobilya Limitet Şirketi Tarık Özhan, Murat İletişim Murat Bozdağ, Özkayalar Sarrafiye Kuyumculuk Limitet Şirketi Ali Özkaya, Fırat Kıvrak, Desen Mobilya Sami Gökaslan, Altıntaş Giyim Mehmet Altıntaş ve Yorulmazlar Limited Şirketi Ünal Yorulmaz en çok alışveriş yapılan yerlerimiz” diye konuştu.

Elinde fişi olup da işletmeyen vatandaşlarının bir an önce fişlerini işletmesini isteyen Uyar, “Son fiş işletme tarihi 30 Eylül akşamı saat 22.00’dır. Bu saatten sonra hiç kimsenin fişi işlenmeyecektir. Onun için elinde fişi olan vatandaşlarımız mağdur olmaması için fişlerini bir an önce işletsin” dedi. (ELVAN UYAR)







 
Son Eklenen Haberler