26 Nisan 2024, Cuma

Kaçak toptancılık isyan ettirdi

12 Eylül 2014, Cuma 09:14

     


Çine Ziraat Odası Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali ve Üretici Pazarı'ndaki dükkan sahiplerinden Hüseyin Kılcıoğlu, Çine Kapalı Pazar Yeri'nde kaçak toptancılık yapıldığını iddia ederek, "Toptancı halini bitirdiler" dedi.

 

Hüseyin Kılcıoğlu, kaçakçılığa dikkat çekmek için kamyonetinin kasasına yüklediği sebze ve meyvelerini kapalı pazar yerine getirerek, açıklama yaptı. Duruma isyan eden Kılcıoğlu, şunları söyledi:

"Çine Kapalı Pazaryeri, pazaryeri olmaktan çıktı. Toptancı hali misyonunu bitirmek üzere, Çine Kapalı Pazar Yeri'nden herkes kaçak mal çekiyo. Çarşamba günü akşam saat:21.00'dan itibaren sabaha kadar devamlı mal taşınıyor. Maliye Müdürlüğü, Çine Ziraat Odası Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali ve Üretici Pazarı Müdürlüğü ve Çine Belediye Başkanlığı bu konuda üzerine düşen görevi yapsın. Bu hal kapanmasın. Çine Kapalı Pazaryeri, pazar yeri olarak kalsın. Pazaryerinde toptan mal taşınmasını engelleyelim. Ben künyeli mal getiriyorum. Devlete vergi veriyorum. Bu kaçakçılığın önüne geçilmeli. Maliye Müdürlüğü bunu kontrol altına almalı." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler