27 Nisan 2024, Cumartesi

“Karpuzlu’nun hayalleri gerçek oluyor”

12 Ağustos 2014, Salı 10:37

     


Karpuzlu Organik Zeytin Üreticiler Birliği Başkanı Cavit Yetiştirici, Karpuzlulu organik zeytin üreticilerine müjdeli bir haber verdi. Birlik olarak yapmak istedikleri Zeytin İşleme Entegre Tesisleri için Karpuzlu’nun Gölcük Mahallesi’nden yer satın aldıklarını söyleyen Yetiştirici , “Karpuzlu’nun hayalleri gerçek oluyor” dedi.

Karpuzlu Organik Zeytin Üreticiler Birliği'ni geçen yıl Haziran ayı içinde kurduklarını ve ilk kongresini Temmuz ayı içinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Yetiştirici, “Bu birliği kurmamızdaki amaç ve hedef ilçemize organik zeytin sıkım fabrikası, paketleme ve pazar konusunda önemli adımlar atmak istmemizdi. Bunun için Karpuzlu yolunda ana yola sıfır bir arazi almak için yer arayışına girdik. 1 yıl sonra Gölcük Mahallemizde 3 bin 430 metrekare bir yer bulduk. Bu yeri Kamil Özkan adlı amcamızdan 35 bin TL’ye satın alarak, birliğimizin bünyesine kazandırdık. Kısa bir süre içinde de bu satın aldığımız yere yatırımlarımızı başlatacağız. Karpuzlulu zeytin üreticimize hayırlı olsun” dedi.

“ÇİFTÇİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

Göreve geldikleri günden buyana yönetim olarak her zaman Karpuzlu üreticisinin menfaatleri doğrultusunda çalıştıklarını ve bundan sonrada da çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Yetiştirici, “Çiftçimiz için ne yapsak azdır. Onlar her şeyin en iyisini hak ediyor. Karpuzlu çiftçisinden aldığımı güç ve yaptığımız özverili çalışmaların neticesinde Karpuzlu’da her zaman ilklere imza attık ve atmaya devam ediyoruz” diye konuştu. (SEZGİN MADRAN/MADRAN AJANS)







 
Son Eklenen Haberler