26 Nisan 2024, Cuma

Öğretmenler Günü Çine'de kutlandı

24 Kasım 2016, Perşembe 22:19

     


Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e “başöğretmenlik” unvanı verilişinin de yıl dönümü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, Çine’de de gerçekleştirildi.

 

Çine Hükümet Meydanı'nda Çine Milli Eğitim Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen çelenk koyma töreni ile başlayan kutlama, Çine Madran Anadolu Lisesi tarafından Çine Belediye Kültür Salonu'nda hazırlanan program ile devam etti. Çine Madran Anadolu Lisesi öğrencileri Öğretmenler Günü'ne özel şiirler okudu, şarkılar söyledi. Öğretmen konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyelerince hediyeleri takdim edildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Çine Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ yaptı.

 

EMEKLİLERE TEŞEKKÜR EDİLDİ, YENİ ÖĞRETMENLER YEMİN ETTİ

 

Programda emekliliğe ayrılan öğretmenler; Sevim Tekin, Mustafa Metin Erçin, Figen Güngör, Ferit Laçin, Hülya Lale Şahin, Mehmet Yüksel, Meltem Bölük, Şenol Usta, Yaşar Ünal ve Dilek Apa’ya bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür edilerek çiçek takdir edilirken öğretmenlik görevine yeni başlayan, Gökben Çelebi, Ali Aykut, Özge Çelik, Büşra Önder, Cafer Cem Gülsever, Hasibe Acar, Nilüfer Kalkan, Gökhan Yaşar, Pelin Fulya Tornay ve Yemliha Şeker, öğretmen Zeki Gürbüz eşliğinde öğretmenlik yemini etti.

Programa Çine Kaymakam Vekili olarak Karpuzlu Kaymakamı Faruk Güngen, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, öğretmenler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler