27 Nisan 2024, Cumartesi

Ayyıldız, Çine'deki eğitim yatırımlarını inceledi

20 Haziran 2014, Cuma 09:22

     


Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Çine'yi ziyaret ederek, ilçedeki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi. Ayyıldız'a, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bakırcı da eşlik ederken, ilçedeki eğitim durumu da masaya yatırıldı.

 

Çine'deki eğitim yatırımlarını yerinde inceleyen Vali Erol Ayyıldız, bazı okullar ile birlikte inşaatı devam eden Çine İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Vali Erol Ayyıldız, Çine Kaymakamı Özkan Demir ve Çine Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bakırcı'nın talebi üzerine Çine İmam Hatip Ortaokulu'na bir pansiyon inşa edilmesi için Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'ye istekte bulundu. Ayyıldız'ın isteği üzerine İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, pansiyonun yapılması için bir çalışma başlatılacağını söyledi.

 

Çine Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bakırcı, ilçedeki eğitim durumu hakkında temel bilgiler verdi. Başarıların da konuşulduğu ortamda eksiklikler de dikkate alınarak, giderilmeleri konusunda fikir alışverişi yapıldı.

 

Ayyıldız ayrıca, Çine Kaymakamı Özkan Demir ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i de makamlarında ziyaret etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler