27 Nisan 2024, Cumartesi

Usta: Marmara Koleji eğitime damga vuracak

19 Eylül 2016, Pazartesi 12:53

     


Çineli girişimci öğretmen Şenol Usta’nın ilçeye kazandırdığı ve ilçenin ilk koleji olan Özel Çine Marmara Koleji, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı'nın startını verdi.

 

İstanbul merkezli Marmara Koleji'nin isim hakkını alarak girişimde bulunan Usta'nın açtığı, ilçenin anaokulu, ilkokul ve ortaokulunu bir arada toplayan ilk özel eğitim kurumu hizmete başladı. Açılış töreninde konuşan Şenol Usta, “Marmara Koleji eğitime damga vuracak” dedi.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı'nda Çine’ye güzel bir yatırım kazandırdıklarını söyleyen Şenol Usta, “Çocuklarımızın ve Çine’mizin geleceği açısından beni böyle bir yatırıma teşvik eden arkadaşlardan Allah razı olsun. Marmara Koleji adı altında açtığımız bu okul, eğitimde Çine’ye damga vuracak. Bu çocuklarımız bizim geleceğimiz. Üç yıl sonra Türkiye birincileri Çine’den çıktığında Marmara Koleji'nin ne kadar iyi bir okul olduğunu hep birlikte göreceğiz. Biraz zamana ihtiyacımız var. Bana ve ekibime güvenen velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitim açısından ilçenin önemli bir eksikliğini giderdiklerini kaydeden Usta, “Eğitim için her gün Aydın’a gelip giden çocuklarımızın 2-3 saatinin boşa geçmesine engel olduk. Marmara Koleji'nin direktifleri doğrulusunda çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştireceğimizden eminim. Marmara Koleji'nin ayrıcalığını hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler