26 Nisan 2024, Cuma

"Türkiye'nin sizlere ihtiyacı var"

16 Ocak 2019, Çarşamba 15:44

     


Aydın Meslek Eğitimine Katılım Sağlama (MEKAS) Projesi Uygulama Yönergesi kapsamında Çine Mustafa Türkoğlu Ortaokulu öğrencileri, Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Mesleki Eğitim ve Teknik Anadolu Lisesi, bakanlık desteğiyle gerçekleştirilen MEKAS Projesi kapsamında Çine Mustafa Türkoğlu Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Öğrenciler, Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Kaçar, Çine Mustafa Türkoğlu Ortaokul Müdürü Mustafa Uğurlu ve öğretmenler eşliğinde lisedeki bölümler hakkında bilgiler edindi.

 

"DÜNYA İLE YARIŞMAMIZ İÇİN..."

Tek tek bölümleri ziyaret ederek bilgi alan ortaokul öğrencilerine hitap eden Çine Mesleki Eğitim ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Teknisyen Atölye Şefi öğretmen Şenol Dirik, Türkiye'nin gelişmekte olan bir ülke olduğunu ve gelişmemiz için sanayinin çok önemli olduğunu söyledi. Bunu yapabilmek için meslek lisesi mezunu kalifiye elemanlara ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. "Bu okulda öğreneceğiniz altın bilezik niteliğindeki bir sanat sizi işsiz bırakmayacak aksine iyi kazançlar elde etmenizi sağlayacak." dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler