26 Nisan 2024, Cuma

Çine MYO'da mezuniyet coşkusu

6 Haziran 2016, Pazartesi 18:19

     


Adnan Menderes Üniversitesi ADÜ Çine Meslek Yüksekokulu Süleyman Pekgüzel Kampüsü, 23. dönem mezunlarını verdi. Okul, 120 mezununu tören ile uğurlandı.

 

Sevinç ve hüznün bir arada yaşandığı törende mezun olan öğrencilerin hazırladığı ‘Gıda okuyorsun, aşçı zannediyorlar’, ‘Tam mezun olucam bi gülme geliyo’, ‘Mezun olma efsane ol, hocam buralar olay pankartları güldürdü. Mezun olan başarılı öğrencilere protokol tarafından başarı belgeleri veriildi. Tören sonunda kepler havada uçuştu.

 

80 YAŞINDA MEZUNİYET HEYECANI YAŞADI

Çine Meslek Yükseokulu’na torunu Burak Sami Yıldız’ın mezuniyet töreni için Uşak’tan gelen 80 yaşındaki Zarife Bozuklu, mezuniyet sevinci yaşadı. Hiç okul yüzü görmediğini söyleyen Bozuklu, torununun mezuniyet kıyafetlerini giyerek ortalıkta bir süre dolandı. Bu yaşına kadar mezun olmanın nasıl bir duygu olduğunu bilmeyen Zarife Bozuklu, öğrenci ve velileri tarafından gördüğü ilgiden duyduğu mutluluğu yüzünden hiç eksik etmediği tebessümü ile gösterdi. Bozuklu, tüm gençlere ‘okuyun’ mesajı verdi.

 

“ÇİNE OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPACAĞIZ”

Törende konuşan Çine Kaymakamı Özkan Demir, “Velilerimiz çocuklarınızın mezuniyeti hayırlı uğurlu olsun. Gençler sizleri tebrik ediyorum. Hayat boyu mutluluklar diliyorum. Ülke ve millet olarak bizler velileriniz sizlere emek verdik. Hayat yolculuğunuzda bunun karşılığını inşallah bekliyoruz. Bütün siyasi kurumlar, kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte yüksekokulumuzun yanındayız. Önemli gayretlerimiz oldu, inşallah bu gayretlerimizin neticesini kısa bir sürede alacağız. Yüksekokulumuzun marka değerini yükseltme adına Çine olarak üzerimize düşen görevi yapacağız” dedi.

 

“TARIMSAL ANLAMDA EN İYİ EĞİTİMİ VEREN YÜKSEKOKULUZ”

Çine Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Okan Atay ise şunları söyledi:

“Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor ve hayatlarında başarılar diliyorum. Yüksekokulumuza yapılması düşünülen ek derslikler için Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer bey ve diğer tüm emeği geçecek olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Yüksekokulumuza katkılarından dolayı Çine Müftüsü Feyyaz İdin Bey’e teşekkürlerimi iletiyorum. Ülkede tüm yüksekokullar kapatılırken, biz burada inatla eğitimimize devam ediyoruz. Yüksekokular arasında tarımsal anlamda en iyi eğitimi veren okuluz. Okulumuzdan mezun olmuş öğrencilerimiz için yeni bir tez hazırlıyoruz ve çoğunun bir yerlere geldiğini biliyoruz. Ailelerimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Artık gençlerimizi iş hayatına atılmalarında zorlu bir süreç bekliyor, ailelerimizin gençlerimize daha çok yardım etmelerini ve sımsıkı sarılmalarını istiyorum.”

 

Adnan Menderes Üniversitesi ADÜ Çine Meslek Yüksekokulu Süleyman Pekgüzel Kampüsü’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Garnizon Komutanı Kıdemli Pilot Yüzbaşı Osman Olgun, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Çine Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Okan Atay, öğretmenler ve veliler de katıldı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler